Kontakt os 
  • Grey Facebook Icon
Cvr : 40190597
Email

©2019 Skabt af  kærlighed ,forstårelse & respekt for Nationen på Dans Mark  O.D.I.N

Hej og velkommen til foreningen Ordo Danmark Illumi Nation. 

Foreningens arbejde, væsen og væren, er at oplyse og lede folket til at gå den smalle vej, og hæve hvert enkelt menneske i sin egen medfødte guddommelige indre kærligheds energi. For mange er den viden som foreningen står for, måske en form for sort snak der vil kunne tolkes som religiøs, men det er lige det modsatte – ren videnskab. Misforstå nu endelig ikke navnet, for vi er ikke en loge eller en andet lukket gruppe. 

At gå den smalle vej, betyder at mennesket forstår at alle de gamle smukke skrifter fortæller historien om jordens og menneskets vandring gennem de forskellige tidsaldre. Denne vandring er også beskrevet i biblen, som vi har fået fortalt, er en religiøs bog, men det er lige modsat. Alle religioner er baseret på astrologi, og det er den der er blevet taget fra os, for ca. 6 – 7000 år siden. 

Denne smukke viden er nu ved at udfolde sig for menneskeheden igen, men der er mange faldgrupper på vejen dertil for mange. Historien i biblen fortæller os hvor vi har været – hvor vi er, og hvor vi skal hen. Vi er nu på vej ind i en ny tidsalder – Vandbæren og Stenbukken, der er samme tegn, under Saturns autoritet, og den verden vi kender idag vil falde fra hinanden, for den gavner intet menneske, dyr eller jorden mere. Det har nu heller aldrig gjort det, men vi folket har ladet det ske, og det førte os ind i slaveri, pga. af frygt og uvidenhed om os selv   

Samfundet som det er i dag, dumper os ned i de lavede chakra i kroppen, og det er blevet et rent følelses helvede vi lever i. Denne tilstand kan ethvert menneske selv føre sig ud af, hvis det lærer kærlighedens sprog der ligger i hjertet  

Mange oplever at de lever i et støj, GMO, medicin, chemtrails, pesticid, penge, had, vrede, korruption, ego, nepotisme og snart 5G frekvenser  på jord, men det kan hvert enkelt menneske selv ændre på . 

 Dem der skaber denne verden, er os selv, og ja også dig.  Der er ikke noget “dem og os “  

Vi er alle en del af dette samfund og denne verden, men en skal selv til at begynde at tage ansvar for en selv, og komme ud af den  offerrollen i alt hvad en foretager sig, gennem hele dagen og resten af det kødelige liv.  

Så denne astrologiske, symbolske og esoteriske viden der er blevet skjult , genfinder vi , for at kunne tale og agere med helheden . 

 Foreningen vil arbejde for at den kan bidrage med at tilvejebringe den energi der blevet holdt skjult  , med netop det formål at beskytte menneskehedens overlevelse  gennem magi og Alkemisk viden ved at omskrive biblen til et frygt værktøj. 

Foreningen arbejder således udfra den indre Kristus energi alle mennesker har, og vil hjælpe med at sprede dette smukke budskab så alle mennesker kan få at mærke selv at de er en guddommelig del at universet, og ikke blot en kødklump der friviligt gik ind  i slaveri. 

Mennesket er ånds energi med individuel sjæls energi  

Alt denne viden om at tage sin åndsenergi energi tilbage,  i kroppen  og om hvor vi skal hen, står beskrevet i biblen, og det er den vi følger som den universelle manual den er der beskriver kroppen vi har via astrologien  

Til sidst men ikke mindst, er alle mennesker velkomne i foreningen, hvis de har gennemskuet at vi alle blot er skuespillere i denne inkarnation her på jorden, og at vedkommende har frasagt sig al politik og religion. Hudfarve, og alle tidligere tilhørsforhold er ligegyldige, hvis en er villig til at lære og gå den smalle vej. 

Kontakt os, og du vil blive meldt ind hvis du er klar 😊